CONVENIENCE

CONVENIENCE

CONVENIENCE

In veel professionele keukens worden convenience producten gebruikt, variërend van halffabrikaten zoals afbakbrood tot kant-en-klare sauzen of soepen. Tijd en kosten spelen vaak een cruciale rol bij de keuze voor deze gemaksproducten, vooral in organisaties waar voedsel niet de primaire focus is, in onder andere hotels en theaterrestaurants. De schaarste aan gekwalificeerd keukenpersoneel heeft de afgelopen jaren geleid tot een grotere noodzaak voor convenience in keukens, zelfs in sterrenrestaurants die nu maaltijden voor thuis aanbieden.

DarkKitchenXL speelt in op deze vraag door (deel)producten voor opdrachtgevers uit handen te nemen, met behoud van passie, vakmanschap en kwaliteit. Onder leiding van chef-kok Onno Kokmeijer**, bieden wij een alternatief waarbij uitbesteden niet ten koste gaat van de culinaire eindproducten. 

Wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden van de convenience producten zoals wij die maken, neem dan contact op met Jeroen.vermeulen@DarkKitchenXL.com of vraag het foodbook aan. 

Wij verrassen u graag met de mogelijkheden en de kwaliteit die wij in deze vorm kunnen bieden en nodigen u uit dit te komen ervaren.